Middagsbekymmer

Sitter o funderar på vad vi ska äta idag...fantasin tryter verkligen ibland...

Korvstroganoff - nee...det åt vi häromdagen
Lasagnette....nej det åt vi igår...
Köttfärssås och pasta...nej....inte det heller...

Är lite sugen på Provencalsk torsk...men har ju ingen fisk i frysen....

Provencalsk torsk är så himla gott...

I grundreceptet ska det vara torsk men jag använder Alaska pollock


2 paket alaska pollock i portionsbitar (ca 5 bitar) eller fyra...beror på hur många man är

1 purjo

1 grön paprika

2 tomater

vitpeppar

salt

2 vitlöksklyftor

margarin

1 "tub" persiljesmör


Ugnsvärme: 250*

Smält margarinet i en form i ugnen (formen ska vara ca 30X40)

Hacka och strimla purjon

Skiva tomaterna

Skiva paprikan

Lägg grönsaksblandingen ovanpå det smälta matfettet,

krydda med vitpeppar och salt (efter smak o tycke)

pressa vitlöken över.

Lägg ut fiskblocken ovanpå och klicka sedan ut persiljesmöret över fisken.

Täck alltihop med folie och ställ in i ugnen ca 20 minuter.(Tills fiskköttet är vitt)


Servera med ris till.


Så så himla gott...hm...kanske ska ta mig en tur till affärn i varje fall då...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0