Middagsbekymmer
Korvstroganoff - nee...det åt vi häromdagen
Lasagnette....nej det åt vi igår...
Köttfärssås och pasta...nej....inte det heller...
Är lite sugen på Provencalsk torsk...men har ju ingen fisk i frysen....
Provencalsk torsk är så himla gott...
I grundreceptet ska det vara torsk men jag använder Alaska pollock
2 paket alaska pollock i portionsbitar (ca 5 bitar) eller fyra...beror på hur många man är
1 purjo
1 grön paprika
2 tomater
vitpeppar
salt
2 vitlöksklyftor
margarin
1 "tub" persiljesmör
Ugnsvärme: 250*
Smält margarinet i en form i ugnen (formen ska vara ca 30X40)
Hacka och strimla purjon
Skiva tomaterna
Skiva paprikan
Lägg grönsaksblandingen ovanpå det smälta matfettet,
krydda med vitpeppar och salt (efter smak o tycke)
pressa vitlöken över.
Lägg ut fiskblocken ovanpå och klicka sedan ut persiljesmöret över fisken.
Täck alltihop med folie och ställ in i ugnen ca 20 minuter.(Tills fiskköttet är vitt)
Servera med ris till.
Så så himla gott...hm...kanske ska ta mig en tur till affärn i varje fall då...